RÉSZVÉTELI FÓRUM III. NEGYEDÉV

A részvételi fórum elején Maurer Krisztina, célterület felelős – közösségfejlesztő kérte a résztvevőket, hogy a chat funkciót használva adják meg nevüket, a képviselt szervezet nevét és címét, valamint telefonos és email elérhetőségeiket. A folytatásban szintén Maurer Krisztina tájékoztatta a résztvevőket a projekt jelenlegi állásáról:

• A kormányrendeletek alapján jelenleg semmilyen program nem valósulhat meg.
• A projekt zárása 90 nappal kitolásra került.
• Az elmaradt programok megvalósítását amennyiben lehetséges 2020. augusztus 15-e utánra tervezzék, a lehető leghamarabb valósítsák meg azokat.
• Tájékoztatta a résztvevőket, hogy személyes ügyfélszolgálatra a jelen járványügyi helyzetre tekintettel nincs lehetőség, de az online ügyfélszolgálatot folyamatos.

Hozzászólás érkezett az eddig elhangzottakkal kapcsolatban a Csorba Győző Könyvtár és a Nyugati Városrészi Óvoda képviselőjétől a tekintetben, hogy a június hónapban elmaradó programokat szükséges-e írásos formában bejelenteni. A PKK részéről Barkóczi Szabina válaszolt a kérdésekre, melyben azt javasolta, hogy akinél ez még nem történt meg, várjon a bejelentéssel kapcsolatban, mivel az adott negyedévben akár még meg is valósulhatnak ezek a programok. Ellenkező esetben szükséges az írásos állásfoglalást megtenni.

Továbbiakban Dezsőfi Vivien közösségfejlesztési csoportvezető felhívta a jelenlévők figyelmét, hogy az elhangzott információk csak tájékoztató jellegűek, az Irányitó Hatóság hivatalos állásfoglalására még várunk. Mindenki türelmét kéri, és addig is arra bíztat mindenkit, hogy gondolkodjon és tervezgessen, de csak fejben.

Barkóczi Szabina a Pécsi Kommunikációs Központ részéről megerősítette az előzőekben elhangzottakat.
A fórum végén a szervezetek bemutatkozása történt meg röviden. Miután nem volt több hozzászólás Maurer Krisztina megköszönte a részvételt és a fórum lezárásra került.