Részvételi fórum I. negyedév

Az első részvételi fórum megtartására a Szigeti városrészekben a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület Közösségi Házában került sor.

Tomayer Dóra közösségfejlesztési programkoordinátor köszöntötte és bemutatta a jelenlévőket. Ismertette, hogy a rendezvényszerzés feladatát a Pécsi Kommunikációs Központ kapta meg. Dóra felkérte Bánkuti Pétert, a Pécsi Kommunikációs Központ képviselőjét, hogy pár mondatban ismertesse a jelenlévőkkel a programok finanszírozásának és lebonyolításának folyamatát. Ezt követően a jelenlévők megosztották tapasztalataikat, észrevételeiket a már megvalósult programokkal kapcsolatban. Tomayer Dóra minden szervezet képviselőjét megkérte, hogy röviden mutatkozzanak be és pár szóban foglalják össze a jövőben megtartandó programjaikat, ezáltal lehetőség nyílt a szervezetek számára, hogy kapcsolódási pontot találjanak egymással. Folytatásban Dezsőfi Vivien tájékoztatást adott a projekthez kapcsolódó híranyagok, plakátok és szórólapok megfelelő megjelenésével kapcsolatban, illetve ezen dokumentumok megjelenésének fontosságát a közösségi oldalakon. Továbbá a megjelent szervezetek felvilágosítást kaptak a hozzájáruló nyilatkozatok szabályos kitöltésével és leadásával kapcsolatban, valamint a programok végeztével leadandó beszámoló elkészítéséről. Pécsi Helyi Akciócsoport Egyesület munkatársai felhívták a szervezetek figyelmét arra, hogy a pontos és hiánytalan információáramlás végett a megadott e-mail címekre időben jelezzék változtatási igényüket a megvalósítandó programokkal kapcsolatban.

Végül mindenki feltehette kérdését az elhangzottakkal kapcsolatban és kötetlen beszélgetéssel zárult a részvételi fórum.