KÖZÖSSÉGI BESZÉLGETÉS, 2018 NOVEMBER

A II. Szigeti-Városrész célterület novemberi közösségi beszélgetésére a Várkonyi Nándor Fiókkönyvtárban került sor. A közösségi beszélgetésen a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület ügyvezetője, valamint az Uránvárosban megvalósított Senior Örömtánc szervezője vett részt.

A közösségi beszélgetés kezdetén a célterület felelős közösségfejlesztő ismertette a projekt állását, valamint elmondta a kérdőívek és az interjú jelenlegi helyzetét. A közösségi interjúk tekintetében, célterületenként 30 darab interjú kitöltése szükséges, annak érdekében, hogy minél pontosabb képet kapjunk a célterület közösségi életének pozitív és negatív létéről egyaránt.

A közösségi beszélgetés során a programjavaslat űrlap egyeztetése következett. A programjavaslat űrlappal kapcsolatban több hasznos kérdés is megvitatásra került.
A Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület eddig több programjavaslat űrlapot is benyújtott, valamint újabb tervek is születtek, amelyek megvitatásra kerültek.
A Senior Örömtánc szervezőjével a foglalkozások kibővítéséről is szó esett, amit a többi célterületen is szeretne megtartani.

Felmerült több kulturális és családi esemény megvalósításának lehetősége, amely elsődlegesen a II. Szigeti-Városrészben, valamint más-más célterületen is megvalósításra kerülhet.